UC+ Integratie Lotus Notes

UC-plus Express and Fusion stelt u in staat om de details van de beller te tonen in Lotus Notus nog voordat u de telefoon heeft beantwoordt.

UC-Plus stelt gebruikers via een simpele interface in staat om te integreren met contacten uit Lotus Notes! Indien geconfigureerd kunt u snel en zonder fouten bellen vanuit lotus notes m.b.v. de UC-Plus. Het nummer kan worden gebeld vanuit Lotus Notes door een van beide klemborden te kiezen, of door de Lotus Notes-beheerder toe te voegen . Ook kunnen er kies knoppen worden toegevoegd door UC Plus aan Lotus Notes als onderdeel van de integratie. Wanneer er op basis van het inkomende of uitgaande telefoonnummer details zijn in lotus notes, dan zal dit worden gedetecteerd en zal in het scherm van UC-Plus een Lotus Notes knop worden getoond. Als u hierop drukt dan zal de bijbehorende contact gegevens verschijnen.

Zoekt u in persoon in het UC-Plus adresboek dan zal ook de Lotus Notes database worden doorzocht en het resultaat zal worden weergegeven. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon kiezen en snel toegang krijgen tot het gegevens of ze bellen direct met een klik van de muis. Heeft u al een keer telefonische gesproken met de persoon, dan is dit zichtbaar in de bel geschiedenis, ook de lijst bevat de contactgegevens van Lotus Notes!

Ook nu kunt u snel en simpel bellen door met u muis te klikken.