UC+ Integratie MS-Dynamics

UCplus-fusion (Integratie) biedt u als gebruiker de mogelijkheid om te zoeken in de Accounts, Contactpersonen en Leads tabellen voor de details van de beller, nog voordat u de telefoon heeft beantwoordt.

UC-Plus stelt gebruikers via een simpele interface in staat om te integreren met contacten uit MS-Dynamics. Indien geconfigureerd kunt u snel en zonder fouten bellen vanuit MS Dynamics m.b.v. de UC-Plus kies knoppen, deze worden toegevoegd door UC Plus aan MS-Dynamics als onderdeel van de integratie. Wanneer er op basis van het inkomende of uitgaande telefoonnummer details zijn in de maximizer, dan zal dit worden gedetecteerd en zal in het scherm van UC-Plus een MS-Dynamics CRM knop worden getoond. Als u hierop drukt dan zal de bijbehorende contact gegevens verschijnen.

Zoekt u in persoon in het UC-Plus adresboek dan zal ook de maximizer database worden doorzocht en het resultaat zal worden weergegeven. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon kiezen en snel toegang krijgen tot het gegevens of ze bellen direct met een klik van de muis. Heeft u al een keer telefonische gesproken met de persoon, dan is dit zichtbaar in de bel geschiedenis, ook de lijst bevat de contactgegevens van MS-Dynamics CRM. Ook nu kunt u snel en simpel bellen door met u muis te klikken.