UC+ SugarCRM

met UC-Plus kunnen gebruikers zoeken naar contacten voor meer informatie van de beller. Wanneer dit is gevonden, kan de beller de contactgegevens snel zien op het scherm.

UC-Plus stelt gebruikers via een simpele interface in staat om te integreren met contacten uit Sugar CRM. Indien geconfigureerd kunt u snel en zonder fouten bellen vanuit Sugar CRM m.b.v. de UC-Plus kies knoppen, deze worden toegevoegd door UC Plus aan Sugar CRM als onderdeel van de integratie. Wanneer er op basis van het inkomende of uitgaande telefoonnummer details zijn in Sugar CRM, dan zal dit worden gedetecteerd en zal in het scherm van UC-Plus een Sugar CRM knop worden getoond. Als u hierop drukt dan zal de bijbehorende contact gegevens verschijnen.

Zoekt u in persoon in het UC-Plus adresboek dan zal ook de Sugar CRM database worden doorzocht en het resultaat zal worden weergegeven. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon kiezen en snel toegang krijgen tot het gegevens of ze bellen direct met een klik van de muis. Heeft u al een keer telefonische gesproken met de persoon, dan is dit zichtbaar in de bel geschiedenis, ook de lijst bevat de contactgegevens van Sugar CRM. Ook nu kunt u snel en simpel bellen door met u muis te klikken.