UC+ Integratie SuperOffice

UCplus-fusion (Integratie) stelt u in staat om de details van de beller te tonen in Superoffice nog voordat u de telefoon heeft beantwoordt.

UC-Plus stelt gebruikers via een simpele interface in staat om te integreren met SuperOffice. Indien geconfigureerd kunt u snel en zonder fouten bellen vanuit SuperOffice m.b.v. de UC-Plus kies knoppen, deze worden toegevoegd door UC Plus aan Superoffice als onderdeel van de integratie. Wanneer er op basis van het inkomende of uitgaande telefoonnummer details zijn in de SuperOffice, dan zal dit worden gedetecteerd en zal in het scherm van UC-Plus een SuperOffice knop worden getoond. Als u hierop drukt dan zal de bijbehorende contact gegevens verschijnen.

Zoekt u in persoon in het UC-Plus adresboek dan zal ook de SuperOffice database worden doorzocht en het resultaat zal worden weergegeven. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon kiezen en snel toegang krijgen tot het gegevens of ze bellen direct met een klik van de muis. Heeft u al een keer telefonische gesproken met de persoon, dan is dit zichtbaar in de bel geschiedenis, ook de lijst bevat de contactgegevens van Superoffice Ook nu kunt u snel en simpel bellen door met u muis te klikken.