UC+ Integratie MS-Outlook

Integratie met Microsoft Outlook kunnen gebruikers zoeken naar contacten voor meer informatie van de beller. Wanneer dit is gevonden, kan de beller de contactgegevens snel zien op het scherm. Bekijk de video om te zien hoe dit wordt gedemonstreerd.

UC-Plus stelt gebruikers in staat om te integreren met Outlook-contactpersoon mappen. Indien geconfigureerd, kan UC Plus een telefoon icoon naast de toegewezen telefoonnummers plaatsen en kiezen is uitgevoerd met de simpele klik van de muis. Tijdens een gesprek, dan als de gebelde of bellende partij de gegevens in de Outlook-database met contactpersonen wordt dit gedetecteerd en een MS Outlook knop wordt getoond. Als u hierop drukt dan zal de bijbehorende contact recordĀ  verschijnen. Met behulp van het adresboek, wordt het Outlook-contactpersoon databank doorzocht en de resultaten weergegeven.

Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon toevoegen en toegang tot het record krigjen of ze bellen direct met de muis. Tenslotte is de oproepgeschiedenis zichtbaar en bevat het de contactgegevens van Outlook en kan ook worden gebruikt om het contact te tonen of direct te bellen